All Retail
Опубліковано

Більшість ресторанів та закладів громадського харчування повернулися до роботи після карантину

Теги:
ресторан
карантин
Фото:
kievkiev.com.ua

Український бізнес починає виходити з карантину - з квітня кількість активних вакансій збільшилася більш ніж на 30%, працюють 73% ресторанів від тих 100%, які працювали до карантину.

Про це повідомляє платформа для роботи з відкритими даними Опендатабот.

Наголошується, що за останній тиждень кількість новозареєстрованих Фопів досягла докарантинних показників — в Україні зареєструвалися 5328 підприємців.

При цьому, зараз в Україні працює 73% ресторанів від тих 100%, які працювали до карантину.

А от обороти громадського харчування відновлюються не так швидко — зараз вони повернулися тільки до показника в 56%.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або