All Retail
Опубліковано

Чесний огляд смартфону Xiaomi Mi 10 Pro

Теги:
Xiaomi
Фото:
All Retail

Смартфон Xiaomi Mi 10 Pro став однією з головних подій у світі мобільної електроніки цієї весни. Флагман китайського бренду отримав схвальні відгуки користувачів по всьому світу і успішно продається у десятках країн, в тому числі в Україні.

Особливості та характеристики Mi 10 Pro

Перше, що кидається в очі — крутий екран розміром в 6,67 дюйма, картинка на якому буквально оживає. Виготовлений за технологією Super AMOLED, він не має рамок і відрізняється збільшеною корисною площею, завдяки чому створюється ефект присутності. Частота оновлення картинки досягає 90 Гц, тому навіть динамічні кадри транслюються без затримок. Охват DCI-P3 відповідає за насиченість і точність найменших відтінків і напівтонів.

Повернувши смартфон, звертаєш увагу на революційну систему камер з чотирьох модулів. Основний з них має цілих 108 Мп — якість професійного фотоапарата. Для крутих пейзажів та групових фото стане в нагоді надширококутний модуль на 20 Мп. Два телеоб'єктиви 12+8 Мп, з допомогою яких можна фотографувати навіть віддалені об'єкти без ефекту зернистості.

Китайські інженери подбали про швидкодію смартфона, оснастивши його крутим процесором і місткою пам'яттю. Мова йде про чіпсет останнього покоління Qualcomm SM8250 Snapdragon 865, який працюючоє на 8 ядрах з тактовою частотою до 2,84 Ггц. Завдяки йому телефон працює як годинник, не підводить навіть в режимі багатозадачності і справляється з ресурсоємними додатками на "раз два". Йому на допомогу приходить графічний процесор Adreno 650, який зацікавить поціновувачів мобільних іграшок.

Смартфон отримав цілий набір корисних інтерфейсів. Тут і підтримка останнього стандарту Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax), і Bluetooth покоління 5.1, і цілий комплект GPS-навігації A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS), і модуль для безконтактних платежів NFC. Удосконалена система рідинного охолодження запобігає перегріву телефону, навіть якщо юзер не випускає його з рук. Ємний акумулятор 4500 мАч з підтримкою швидкої, бездротової і зворотньої бездротової зарядки дозволяє відмовитися від повербанку.

Висновок

Новий флагман Xiaomi Mi 10 Pro вдало поєднує в собі крутий дизайн, гідний функціонал і хорошу автономність. Смартфон стане відмінним вибором для тих, хто мріє про топовий гаджет, але не бажає переплачувати за бренд.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або