All Retail
Опубліковано

Керівництво Pizza Celentano спростувало повідомлення про закриття мережі: компанія шукає нових партнерів

Теги:
Celentano
Фото:
glavcom.ua

Мережа ресторанів Pizza Celentano шукає нових партнерів для розвитку закладів у Києві, але не закриває назовсім свої заклади, як повідомлялося раніше.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор Pizza Celentano Володимир Гнатюк. «На 2021 мережа шукає потенційних франчайзі в Києві, готових працювати з оновленими форматами Pizza Celentano», — написав він.

Нагадаємо, що вчора з'явилася інформація про те, що Pizza Celentano закриває свої заклади в Києві.

У відкритому листі компанії наголошується, що мережа Pizza Celentano сьогодні налічує 120 ресторанів 53 містах України — передає Лігабізнесінформ.

Мережа розвивається по франчайзингу — власники за договором франчайзингу користуються торговою маркою Pizza Celentano, але самостійно відповідають за операційну діяльність і фінансовий результат своїх ресторанів.

"На жаль, не всі наші франчайзі мають фінансову та організаційну можливість оновлюватися разом з нами, відповідно їх ресторани втрачають актуальність і гостей і закриваються. Але для легенди — це нормальний процес еволюції, адже на місці або поруч старих ресторанів відкриваються оновлені, які користуються успіхом у гостей", — сказано в листі.

За словами Гнатюка, в минулому році закрилася перша піцерія мережі у Львові, відкрита в 1998 році, але за рогом процвітає оновлений ресторан мережі. "Це і є наша стратегія оновлення в дії",- каже ресторатор.

За останні 2 роки мережа Pizza Celentano відкрила 10 закладів, також було оновлено 15 ресторанів мережі, в минулому році вперше в Україні почав діяти Pizza Celentano Drive. Крім того, за словами Гнатюка, в 2021 початку року мережа відкриє ресторан в центрі Варшави, де тільки за період карантину продані три нові франшизи.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або