All Retail
Опубліковано

Zakaz.ua розширив можливості доставки продуктів в Запоріжжі

Теги:
Zakaz.ua
доставка продуктів
Фото:
All Retail

З 10 червня сервіс доставки продуктів Zakaz.ua почав доставляти товари з гіпермаркету «Ашан» в Запоріжжі, що знаходиться на вул. Запорізької, 1Б.

До цього часу оформити замовлення з цієї популярної торгової мережі можна було в 5-ти містах: Києві, Дніпрі, Харкові, Львові та Одесі.

На сайті і в мобільному додатку Zakaz.ua вже доступні більш 16,4 тис. одиниць товарів з асортименту «Ашан». Після підтвердження замовлення список продуктів потрапляє до професійного збирача, який оперативно формує корзину в магазині. При цьому всі позиції збираються із збереженням товарного сусідства і правильного температурного режиму. Доставку здійснює кур'єр в рамках зручних двогодинних слотів. Перші 2 замовлення до 30 кг доставляються безкоштовно.

Zakaz.ua також можна замовляти все необхідне з гіпермаркету «Ашан» без обмежень у вазі або обсязі замовлення, з збереженням всіх цінових та акційних пропозицій від рітейлера. Це робить використання сервісу зручним не тільки для звичайних щотижневих закупок, але і для забезпечення життєдіяльності офісів, готелів чи ресторанів.

«Сьогодні ми активно розвиваємо культуру продуктового шопінгу онлайн, а тому не тільки постійно розширюємо географію присутності сервісу, але і надаємо ще більше можливостей для комфортного користування Zakaz.ua. Сподіваємося, що вже найближчим часом жителі Запоріжжя зможуть оцінити економію часу і сил завдяки нашій якісної роботи в гіпермаркетах «Ашан», — коментує Андрій Курський, генеральний директор сервісу доставки продуктів Zakaz.ua.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або