All Retail
Опубліковано

Микола Палієнко: співробітники EVO перейдуть на постійну віддалену роботу

Теги:
EVO
Фото:
RAU

Микола Палієнко, співзасновник компанії EVO, керуючої маркетплейсами Prom.ua, Bigl.ua, Shafa.ua, Crafta.ua, Kabanchik.net, Zakupki.prom.ua та іншими, повідомив, що компанія переходить на постійний віддалений режим роботи.

«Ми вирішили змінити формат роботи і стати переважно віддаленою компанією» — написав Палієнко на своїй сторінці в Фейсбук.

Керівник EVO назвав кілька причин, чому компанія переходить на віддалений режим роботи:

"Ми віримо, що в технологічній сфері в майбутньому це буде основний режим роботи, і не боїмося бути в числі компаній, які це починають робити вже зараз, є три основні причини, по яким ми це робимо це:

Ми хочемо ясності для себе і колег вже зараз, а не через 6-12 місяців, коли пандемія може закінчитися. У нас вже є кілька випадків захворювання на віддаленому режимі, і ми не хочемо навіть гіпотетично уявити, як би це було, якщо б наш офіс працював у звичайному режимі. Ясність допоможе нам адаптуватися до режиму віддаленої роботи по-справжньому, а не ставитися до цього як до тимчасового режиму.

Ми віримо, що продуктивність підвищиться, якщо ми поміняємося і адаптуємо наші операційні фреймворки під нову реальність.

Ми віримо і вже відчуваємо, що це дасть нам ресурсну гнучкість і допоможе бути привабливими для набагато більшого числа талантів в Україні та в інших країнах.

Наш прекрасний улюблений офіс нікуди не зникає і його чекає трансформація в новий для нас режим роботи", — зазначив Палієнко.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або