All Retail
Опубліковано

IKEA готує відкриття в Blockbuster Mall і нарощує потужності онлайн-магазину

Теги:
IKEA
Фото:
censor.net.ua

Український підрозділ шведського рітейлера товарів для дому IKEA повідомив про збільшення вдвічі своїх можливостей по обробці інтернет-замовлень, тому тепер компанія готова задовольнити попит як у Києві, так і в інших регіонах країни.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, IKEA планує відкрити ще два додаткових пункти видачі замовлень в Києві. «Враховуючи високу зацікавленість у продуктах IKEA на ринку, компанія планує і надалі інвестувати в потужності для обробки замовлень, а також має намір відкрити два додаткових пункти видачі замовлень в Києві, щоб бути доступною для ще більшої кількості людей в столиці і доставляти замовлення в найкоротші терміни», — повідомили в IKEA.

Рітейлер також підтвердив плани відкрити перший магазин в міському форматі в Києві до кінця 2020 року. Він буде розташований в ТРЦ Blockbuster Mall, з яким нещодавно компанія підписала договір оренди. Додаткову інформацію про майбутнє відкриття рітейлер пообіцяв повідомити окремо.

Поки IKEA пропонує українським покупцям асортимент з близько 3600 доступних товарів і рішень для дому. Замовлення можна робити на сайті www.ikea.ua, вибираючи послугу отримання в одному з двох пунктів видачі IKEA в Києві безкоштовно або замовлення доставки додому.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або