All Retail
Опубліковано

Україна наростила виробництво рибного філе на 46%

Теги:
риба
Фото:
moyezdorovya.com.ua

Виробництво філе рибного в'яленого, солоного або в розсолі в січні-липні цього року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року в Україні збільшилася на 46% - до 1022 тонн.

Про це повідомили в прес-службі Держрибагентства.

"Протягом січня-липня 2020 року в нашій країні вироблено 1022 тонни філе рибного в'яленого, солоного або в розсолі (крім копченого). Це на 46,5% більше, ніж за аналогічний період минулого року", - повідомили в агентстві, спираючись на дані Держстатистики.

Зростання виробництва рибної продукції, як зазначено, спостерігався також за такими товарними позиціями:

риба солона (крім оселедця) - 1127 тонн (+ 19,5%);

лосось тихоокеанський, атлантичний і дунайський копчений (включаючи філе, крім риб'ячих голів, хвостів і черевець) - 349 тонн (+ 17,3%);

риба сушена і в'ялена - 2511 тонн (+ 14,5%);

готові продукти і консерви з іншої риби, цілої або шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових з риби) - 1396 тонн (+ 14,5%);

філе рибне заморожене - 241 тонна (+ 11,3%);

риба в'ялена, сушена, солона або несолона; риба солона, але не сушена; риба в розсолі (крім риби копченої, філе з риби, риб'ячих голів, хвостів і черевець) - 5369 тонн (+ 7,6%);

продукти готові та консерви з сардин, сардинели, кільки і шпрот, цілих або шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових з риби) - 7907 тонн (+ 5,2%);

продукти готові та консерви з оселедця, цілого або шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових з риби) - 1683 тонни (+ 2,2%).

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або