All Retail
Опубліковано

Алло запускає продаж продуктів харчування і алкоголю на своєму маркетплейсі

Теги:
e-commerce
Фото:
innotechnews.com

Один з лідерів українського ринку електроніки і гаджетів — компанія Алло — розширює товарні категорії в своєму інтернет-магазині.

Як стало відомо RAU, омніканальний рітейлер розпочав продаж продуктів харчування і алкоголю на власному маркетплейсі allo.ua — одному з найбільш відвідуваних в Україні. Відповідну інформацію підтвердили в прес-службі групи компаній Алло.

«Ми дійсно запускаємо продаж їжі та алкоголю на allo.ua: на сайті вже є розділ «Продукти харчування та алкоголь». У період карантину ця категорія значно зросла: як в попиті наших клієнтів, так і з точки зору асортименту. До того ж, в період жорстких карантинних заходів ми приділили цій категорії особливу увагу і надали нашим покупцям можливість купувати на allo.ua продуктові набори для себе і близьких», — повідомили в прес-службі.

У компанії також уточнили, що поки розділ запущений в тестовому режимі і знаходиться в розділі «Дім і сад», так як зараз проводиться його якісне наповнення. Однак за кілька днів має з'явитися окрема вкладка на головній сторінці маркетплейса.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або