All Retail
Опубліковано

Українці їдять більше риби

Теги:
риба
Фото:
moyezdorovya.com.ua

Рівень споживання риби та рибних продуктів в Україні в 2019 р досяг 12,5 кг на людину. Це на 6% більше, ніж у 2018 році (11,8 кг/год).

Про це повідомляє Держрибагентство з посиланням на дані Держстату.

Як зазначається, протягом 2019 році фонд споживання риби та рибних продуктів склав 523,9 тис. т, що на 26,8 тис. т більше, ніж в попередньому році.

Серед регіонів найбільше риби і рибних продуктів споживали в Київській (16,8 кг/рік), Одеській (16), Вінницькій (15,4), Житомирській (15) і Херсонській (14) областях.

Найменше вищезгаданого виду продукції споживали в Івано-Франківській, Луганській та Закарпатській областях.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або