All Retail
Опубліковано

Вибираємо меблі в скандинавському стилі

Якщо глобально розглядати тенденції в світі дизайну інтер'єру, немає якогось певного стилю, який зараз в абсолютному тренді. Користується популярністю еклектика різних напрямків, тому в інтер'єрах лофт ми можемо спостерігати щось з бохо, а мінімалізм вигідно доповнює хай-тек.

На наш погляд, найбільш вдалою еклектикою є скандинавський стиль. Він поступово відходить від монохромності, яка вважалася для нього традиційною, трансформуючись у щось більш яскраве і затишне. За статистикою, у 90% людей, що роблять скандинавський ремонт без дизайнера, виникають проблеми саме на етапі вибору меблів. Якщо з оздоблювальними матеріалами все більш менш зрозуміло, то що з ліжками, диванами і іншим? Давайте спробуємо розібратися. Мережа магазинів «Стіл і Стілець» надала нам рекомендації по вибору меблів в скандинавському стилі, грунтуючись на останні модні тенденції. Готові? Тоді поїхали.

Екотренд

Ви не могли не помітити, що в моді зараз все натуральне і природне. Область дизайну інтер'єрів цей тренд теж не обійшов стороною. Якщо пошукати в інтернеті фото реальних будинків жителів Північної Скандинавії, на них ви побачите багато натуральних матеріалів, таких як дерево або камінь. Екотренд повністю актуальний і при виборі меблів. Якщо ми говоримо про дивани, з натурального дерева можуть бути виконані ніжки і підлокітники. Що стосується журнальних/обідніх/робочих столів і інших меблів, тут теж в ціні масив. Не обов'язково деревина повинна бути з цінних порід, меблі з сосни і хвої теж виглядають досить непогано. Загляньте в магазин меблів «Стіл і Стілець», тут великий вибір меблів і хороші ціни.

Mid-century

Ви ж знаєте, що мода циклічна. Зараз в тренди повертається все те, що було на піку популярності кілька десятиліть тому. Головний камбек в плані меблів — це стиль mid-century. Дослівно він переводиться як «середина століття» і характеризується простими формами, цікавими фактурами оббивки і великою кількістю геометрії, а також насиченою палітрою кольорів. Mid-century дуже органічно розбавляє монохромність скандинавського стилю, додаючи в нього яскравих фарб. Головна відмінність меблів в стилі mid-century — це високі ніжки. Це стосується як м'яких меблів, так і різних тумб, консолей, стелажів і т.д.

Сподіваємося, наші поради допоможуть вам визначитися з вибором меблів, які органічно впишуться в скандинавську еклектику.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або