All Retail
Опубліковано

Burger King запропонує гамбургери і напої в багаторазовій тарі

Теги:
AR ексклюзив
Фото:
malls.com

У 2021 року гості окремих закладів отримають замовлення в багаторазовій тарі і повернуть посилку з залишеною заставою.

В рамках своїх зусиль по захисту навколишнього середовища і турботі про навколишнє середовище Burger King починає співпрацю з виробником безвідходної упаковки Loop.

У наступному році компанія приступить до тестування багаторазового посуду в своїх ресторанах, що значно знизить кількість відходів. Цей крок стане частиною стратегії бренду по переходу до 100% використання матеріалів з поновлюваних, перероблених або сертифікованих джерел в упаковці до 2025 року.

Покупці будуть замовляти гамбургери, напої або інші пропозиції від Burger King в багаторазовій упаковці. Нові ємності будуть виглядати як знайомі коробки, але їх можна мити і використовувати повторно. Цей варіант вимагає від покупця внесення застави, який буде повернений після того, як посилка буде повернута через систему Loop.

Першими закладами, які нададуть таку можливість, будуть ресторани Нью-Йорка, Портленда і Токіо. Уже в 2021 році клієнти зможуть отримувати Скрімер або каву в багаторазовій тарі. Однак в компанії обіцяють, що в найближчі місяці географія буде розширена.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або