All Retail
Опубліковано

Закарпатська виноробня вкладе $2 млн у виробництво коньяків і шампанського

ТОВ «Виноробна компанія Шато Чизай» (Берегово, Закарпатської обл.) планує зайнятися виробництвом ігристого вина, бренді і коньяків, інвестиції в запуск останніх двох продуктів складуть близько $ 2 млн.

Про це розповів власник і засновник компанії «Шато Чизай» Геннадій Гутман в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

«Ми плануємо випускати бренді і коньяки. Зараз займаємося проектуванням спиртосховища на 63 тис. дал. Це буде абсолютно нова лінія і новий напрямок в «Шато Чизай». Будівництво заплановано на нашому заводі первинного виноробства, де здійснюється переробка винограду. Також ми плануємо випуск ігристого, ще один наш новий напрямок. Планова ціна проекту по бренді і коньякам, орієнтовно, $ 2 млн ", — повідомив він.

Запустити виробництво бренді і коньяку, при сприятливих умовах, в компанії планують в січні-лютому, ігристих вин — в 2021 році.

Незважаючи на COVID-19, в виноробній компанії продовжили відкривати нові ринки для своєї продукції, так, в 2020 році «Шато Чизай» розпочало поставки у Англію, Данію, підписали контракт на поставку з Японією, Норвегією і Мексикою.

"Зараз готуємо маленьку поставку, але це все одно дуже цікаво, в один з виноробних країв — Угорщину. У США, Канаду, Ізраїль, Австралію ми поставляємо наші вина вже кілька років. У цьому році ми відвантажили 50 тис. літрів вина в Киргизію, це хороший і цікавий ринок ", — зауважив засновник компанії.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або