All Retail
Опубліковано

IKEA продовжить відкривати торгові центри, незважаючи на пандемію

Теги:
IKEA
AR ексклюзив
Фото:
tech.informator.ua

Ingka Centers повідомила, що плани розширення залишаються в силі, оскільки відвідуваність торгових центрів швидко відновлюється після зняття обмежень.

Під час пандемії відвідуваність об'єктів компанії впала майже на чверть, що призвело до падіння продажів орендарів на 16% — до 6,4 млрд доларів. У компанії заявили, що це "хороші результати в обставинах, що склалися".

Компанія розуміє, що пандемія ще не закінчилася, і найближчим часом готується до нових викликів. Проте, керівництво налаштоване оптимістично і не змінить своїх планів по відкриттю нових торгових центрів і магазинів.

У той же час Ingka Centres змінює акцент у своїй роботі на передмістя і невеликі центральні райони, адаптуючись до нової моделі поведінки споживачів. Зараз компанія активно шукає підходящу нерухомість приблизно в 40 містах. Раніше в 2020 році відповідні придбання були зроблені в Лондоні і Сан-Франциско.

За словами керуючого директора Джерарда Гренера, «незалежно від того, як виглядають так звані" нові норми ", роздрібна торгівля і дозвілля адаптуються, а люди адаптуються до соціалізації. Як тільки обмеження були зняті, відвідувачі почали повертатися в торгові центри».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або