All Retail
Опубліковано

У Житомирі запрацював "солодкий" Сільпо

Теги:
Сільпо
експансія
Фото:
All Retail

31 жовтня 2020 — Перший дизайнерський супермаркет «Сільпо» відкрився у Житомирі на вул. Михайла Грушевського, 5.

«Сільпо» Candy Shop — це 1701,4 квадратних метрів солодкого світу ласощів, про що однозначно натякає пончик прямо на вході.

Ніжні зефірки, карамельки і ріжки з морозивом у декорі зроблять ваш день солодким аж до марципанчиків. Якщо у вас вистачить сили волі відірвати очі від смаколиків «Власної Кондитерської» — погляньте вгору. Під стелею у нас полунички в шоколаді, пралінове оглядове колесо і мімімішні одноріжки на веселці з пастилок над хмаринками солодкої вати.

«У місті солодощів ми не могли відкрити ніякий інший «Сільпо», тільки Candy Shop. Ми згадали усі легендарні цукерки – Білочку, Рачків, Метеор, Пташине Молоко — а потім наші художники переосмислили їх і створили особливі солодкі ілюстрації в торговому залі. Звичайно, що на цьому ми не обмежилися і додали інші класичні і сучасні солодощі до декору. Так у нас з’явився найсолодший супермаркет у всій країні», — розповідає Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу мережі «Сільпо».

У разі якщо ви раптом зайшли у «Сільпо» не лише за десертами, то наш асортимент смакоти вишуканий і неймовірний, як завжди. Тут ви знайдете все: свіжі овочі і фрукти з України і екзотичних країн, свіжоспечена випічка, товари від маленьких господарств від «Лавка Традицій», рибний, м’ясний відділи, бакалію, тощо. Розрахуватися можна, спілкуючись із солодкими касирами, або на «Самокасі».

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або