All Retail
Опубліковано

Українські ТРЦ зафіксували приріст трафіку до 20% в пʼятницю і понеділок після введення карантину вихідного дня

Теги:
ТРЦ
карантин
Фото:
All Retail

Українські торгово-розважальні центри (ТРЦ) після введення урядом карантину вихідного дня зафіксували приріст трафіку до 20% в пʼятницю і понеділок.

Як повідомив агентству «Інтерфакс-Україна» директор столичного ТРЦ Dream Town Роман Ємець, приріст трафіку відвідувачів в пʼятницю 13-го листопада і в понеділок 16-го склав близько 20%.

"У нас приріст в пʼятницю і понеділок близько 20%, але рано робити висновки. Треба мінімум весь тиждень побачити", — розповів Ємець.

ТРЦ групи компаній «Будхаус Груп» (Fabrika (Херсон), «Любава» (Черкаси), Forum Lviv (Львів) були закриті у вихідні дні, при цьому в пʼятницю і понеділок трафік виріс на 10-20%, повідомили в прес-службі групи.

За даними Dragon Capital Property Management, що управляє обʼєктів нерухомості інвесткомпанії Dragon Capital (ТРЦ «Аладдін», Piramida і Smart Plaza Obolon в Києві, Victoria Gardens у Львові і SkyPark в Вінниці), у вихідні дні після оголошення карантину трафік впав на 50% і формувався тільки за рахунок роботи дозволених урядом магазинів і установ. При цьому в будні трафік покупців виріс на 5-10%, розповіли агентству «Інтерфакс-Україна» в компанії.

Після введення в Україні карантину вихідного дня деякі ТРЦ змінили розклад роботи, продовживши робочий час в будні дні.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або