All Retail
Опубліковано

«Нова Пошта» додатково шукає 2,5 тис. співробітників по всій країні

Теги:
Нова Пошта
Фото:
Новое Время

Група компаній "Нова Пошта" додатково на постійну основу набирає 2,5 тис. співробітників на посади водіїв і курʼєрів, сортувальників посилок на терміналах і операторів відділень по всій країні.

«У передсвятковий період Нова Пошта доставляє безліч подарунків, які мільйони українців надсилають своїм рідним і близьким. Тому вкрай важливо впорядкувати, доставити і видати їх вчасно. Саме для цього ми підсилюємо свою команду Фронтлайн і додатково набираємо 2,5 тис. курʼєрів, операторів відділень, водіїв і приймальників терміналів», — цитує прес-служба СЕО «Нової пошти» Олександра Бульбу.

Українська компанія, заснована у 2001 році, що надає послуги експрес-доставки документів, вантажів і посилок для фізичних осіб та бізнесу. Мережа «Нова пошта» складається з понад 6 тис. відділень

Компанія відзначила, що в період «високого сезону», з вересня до Нового року, кількість відправлень зростає. За її прогнозами, тільки в «чорну пʼятницю» обсяги доставки збільшаться на 30%.

"Нова Пошта" повідомляє, що більшість нових вакансій відкрито в містах-мільйонниках, але кадри також необхідні в обласних і районних центрах по всій Україні. Після високого сезону нові співробітники можуть залишитися працювати на постійній основі.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або