All Retail
Опубліковано

«Мене це стосується! А тебе?» — національна благодійна акція зібрала 10 мільйонів гривень на користь дітей з онко

Компанія «АТБ-маркет» разом із Всеукраїнським благодійним фондом «АТБ» долучилися до допомоги онкохворим дітям.

З 1 листопада касири магазинів торговельної мережі «АТБ» по всій країні пропонували покупцям придбати благодійні шоколад і чай вартістю 7 і 5 гривень та товари партнерів у залі, позначенні спеціальним цінником. У результаті, було зібрано 10 мільйонів гривень.

«Неймовірну суму зібрали для дітей українці. Зібрали всього за три тижні, купуючи найдобріші товари в АТБ в усіх куточках країни. Ці кошти підуть на термінові потреби онкохворих дітей, зокрема ліки. Від імені родин наших підопічних, ми безмежно вдячні кожному, хто долучився. Ви – люди, які подарували хворим дітям найцінніше – можливість одужати.» – підкреслює директорка зі стратегічних партнерств фонду «Таблеточки» Світлана Пугач.

«Це не перша благодійна акція, яку реалізує наш фонд. Але саме ця – особлива та найвідповідальніша. І за масштабами її проведення, і за долученням до неї українських зірок – Олі Полякової та DZIDZIO, а головне, за вкрай важливою місією – допомоги онкохворим дітям, які потребують термінового лікування. Ми щиро вдячні всім нашим партнерам, кожному покупцеві, хто не залишився осторонь, підтримував та брав активну участь у реалізації нашої спільної з благодійним фондом «Таблеточки» ініціативи. Сьогодні ми всі побачили, що допомагати – це дійсно просто, особливо коли це стосується кожного з нас» – говорить директор Всеукраїнського благодійного фонду «АТБ» Сергій Демченко.

Національна благодійна акція “Мене це стосується! А тебе?”, за термін її проведення набула рекордних показників: 

  • 20 000 касирів закликали купувати шоколад і чай на користь дітей, 
  • і продали понад 1 млн. плиток шоколаду з Олею Поляковою та пакетиків чаю з DZIDZIO,
  • що, разом з відрахуваннями з товарів партнерів, перетворилися на 10 мільйонів гривень на допомогу для дітей з онко!

Допомогти дітям можна до кінця року, придбавши шоколад і чай в магазинах, де товар ще в наявності.

Партнери благодійної акції: рекламна агенція Leo Burnett Ukraine, відео продакшн повного циклу Contrabas video production, медіа-агенція OMD OM Group.

«Таблеточки» — благодійний фонд, який з 2011 року допомагає онкохворим дітям в Україні. Щомісяця під опікою фонду 400 дітей і 19 онковідділень по всій Україні. За час роботи фонду адресну допомогу отримали більше 4500 родин.

Благодійна організація “Всеукраїнський благодійний фонд “АТБ” засновано у 2017 році. Головною метою діяльності фонду є всебічна підтримка та допомога різноманітним верствам населення: воїнам АТО та їх родинам, вимушеним переселенцям, пенсіонерам, інвалідам, багатодітним сім'ям, дітям, які потребують термінового лікування. За час роботи фонду було проведено декілька всеукраїнських благодійних програм: “Дерево життя”, “Благодій” тощо, спрямованих на цільову підтримку та допомогу дитячим лікувальним закладам України. В рамках реалізації цих програм обласним дитячим лікарням фонд передав сучасне медичне обладнання та необхідні витратні матеріали на суму понад 7 мільйонів гривень.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або