All Retail
Опубліковано

Трирівневий брудозахист вхідної групи: особливості та переваги

Вхід до будинку - зона найбільшого скупчення бруду і вологи в будь-який сезон. Звідси бруд на підошвах взуття відвідувачів розноситься по приміщеннях, що провокує безліч негативних наслідків: від зіпсованої естетики простору до руйнування покриття для підлоги.

Вирішити проблему зможе тільки спеціальний брудозахист вхідної групи - трирівнева система, яка включає в себе придверні решітки (їх асортимент можете оцінити тут https://www.standartpark.ua/catalog/steel_mats/), модульні покриття і спеціальні ворсові настили.

У чому переваги трирівневого очищення бруду?

Застосування триступеневої системи очищення бруду дозволяє:

  • до 95% знизити потрапляння бруду та вологи всередину приміщень;
  • захистити покриття для підлоги від пошкоджень і продовжити їх термін експлуатації;
  • вирішити проблему слизького полу і мінімізувати його травмонебезпеку;
  • зменшити витрати на вологі прибирання;
  • зробити приміщення комфортним і естетично привабливим.

Всіх ЦИХ переваг можна домогтися при дотриманні правил організації кожного рівня захисту від бруду вхідної групи будівлі.

Перший рівень: придверні решітки

Перший бар'єр для бруду і вологи - крупноячеїсті придверні решітки. Їх встановлюють на вулиці перед входом в будівлю. Функція першого ступеня - очищення взуття від снігу, крупного бруду і сміття.

Придверні решітки складаються з алюмінієвого профілю і очисних елементів різного типу - це можуть бути щітки, скребки, гума, текстиль. За рахунок конструктивних особливостей решіток бруд не накопичується на покритті, а потрапляє в приямок.

Другий рівень: модульні покриття

На другому ступені використовуються пористі покриття модульного типу (ознайомитися з їх видами можна тут https://www.standartpark.ua/catalog/modular_coatings/). Елементи розташовують між вулицею і приміщенням - в тамбурній або вестибюльній зоні. Функція покриттів другого рівня - очищення від дрібнофракційних забруднень.

Завдяки модульному типу збірки в процесі проектування можна створити покриття будь-яких форм і розмірів. А якщо воно деформується, досить буде замінити тільки пошкоджений елемент, а не всю конструкцію.

Третій рівень: ворсові настили

Завершальний етап очищення - волого і пилепоглинаючі ворсові килими. Їх розміщують всередині приміщення. Найчастіше в процесі облаштування брудозахисних систем використовуються настили з ворсу на ПВХ-основі. Застосування ворсових килимів дозволяє не тільки забезпечити фінальне очищення взуття, а й надати вхідній зоні акуратний вигляд.

Проектування брудозахисних систем вимагає специфічних знань і навичок, тому довіряти таку роботу потрібно досвідченим фахівцям. Звертайтесь до професіоналів компанії «Стандартпарк» - проконсультуватися з приводу брудозахисного проекту можна у менеджерів в офісі за адресою: м Київ, проспект Перемоги 67, корпус «К» - офіс 101, або зателефонувавши за телефонами: +38 (067) 350-17 -93, +38 (067) 621-14-42.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або