All Retail
Опубліковано

Visa і monobank запустили продаж платіжних карток з віддаленою верифікацією на касах NOVUS

Теги:
NOVUS
visa
Фото:
All Retail

Платіжна система Visa і віртуальний monobank запустили продаж платіжних карток з віддаленою верифікацією на касах супермаркетів NOVUS, повідомила прес-служба Visa в пʼятницю.

«Тепер отримати картку можна в зручному режимі: без вихідних, без відвідування банку, одночасно із здійсненням повсякденних покупок. Таким чином ми надаємо українцям зручний для них сервіс і допомагаємо адаптуватися до нової реальності», — процитувала прес-служба регіонального менеджера компанії Visa в Україні, Молдові і Республіці Білорусь Світлану Чирву.

Згідно з повідомленням, на упаковці з карткою покупець знайде QR-код, який потрібно відсканувати, щоб перейти до завантаження мобільного додатка. Після реєстрації в додатку і завантаження документів почнеться відеоверіфікація в банку, яка займе від 6 до 15 хвилин.

Відзначається, що платіжна картка буде коштувати 50 грн. Ці кошти будуть зараховані на рахунок клієнта відразу після завершення реєстрації та верифікації, так що сама картка для користувача буде безкоштовна.

"У нас є близько 700 тис. клієнтів, які повністю пройшли реєстрацію, але так і не забрали картку. Всі ці клієнти так чи інакше проходять повз каси в супермаркетах, на АЗС, в аптеках. Перший досвід з NOVUS показав, що таким чином ми можемо продавати картки в великому обсязі, а віддалена реєстрація працює ефективно ", — сказав маркетинг-директор monobank і Universal bank Анатолій Рогальський, якого процитувала прес-служба Visa.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або