All Retail
Опубліковано

США: в новому сезоні урожай яблук скоротиться на 3%

Теги:
яблука
Фото:
УНН

Згідно з оцінкою Мінсільгоспу США (USDA), урожай яблук в США в сезоні 2020/2021 рр. скоротився на 3% в порівнянні з попереднім роком.

Сезон в галузі обчислюється із серпня по липень. Аналогічне скорочення спостерігається в штаті Вашингтон — найбільшому регіоні виробництва яблук в країні. Виробники відзначають, що остаточна оцінка обсягу врожаю може виявитися ще нижчою через складнощі з робочою силою, що виникли в результаті пандемії.

Найбільш ймовірно, що скорочення обсягів продукції торкнеться і яблук, що призначені для переробки, що буде найбільш помітно в таких штатах, як Пенсільванія (-17%) і Вірджинія (-16%). Яблука в упаковці на даний момент найбільш затребувані покупцями і очікується, що попит на подібну продукцію збережеться до закінчення «сезону яблучного пирога», повідомляє FruitNews з посиланням на FreshPlaza.

У сезоні 2019/2020 рр. урожай яблук з США, навпаки, був одним з найвищих. Обсяг виробництва яблук в минулому році досяг 4 994 тис. тонн (11 млн фунтів) і виявився шостим найбільшим в історії американської галузі.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або