All Retail
Опубліковано

"АТБ-Маркет" планує вийти на 157,2 млрд. грн товарообігу за підсумками року, — гендиректор

Теги:
АТБ-Маркет
FMCG
Фото:
All Retail

Генеральний директор "АТБ-Маркет" Борис Марков розповів, як пандемія коронавіруса вплинула на продажі компанії.

Найбільший рітейлер України. На сьогоднішній день працює 1174 магазини "АТБ" у 302 населених пунктах.

"Товарообіг торгової мережі за перше півріччя 2020 року склав 70,7 млрд грн, за підсумками року плануємо вийти на 157,2 млрд грн. Для порівняння, в минулому році товарообіг становив 128 млрд грн, а в 2018-м — 103,6 млрд грн "- розповів Марков в інтервʼю виданню Дело.

"Також ми прийняли удар на себе і максимально згладили сезонне зростання цін, яка посилилося підвищенням собівартості продукції у виробників в звʼязку з карантинними обмеженнями. При цьому зуміли зберегти наш головний капітал — персонал.

Відкрився онлайн-магазин повного циклу, сервіс попереднього замовлення і багато інших інноваційних рішень, що дають клієнтові можливість знизити ризики зараження коронавірусом, заощадити час, сили і власні гроші. Сьогодні інтернет-магазин "АТБ" працює в повному циклі для покупців 1174 супермаркетів.

У березні поточного року в Дніпрі і області був запущений проект з доставки продуктових наборів в партнерстві з Rozetka і "Нова пошта". Через місяць він був масштабований на всю Україну і охопив 7,7 тис. населених пунктів. У квітні клієнтам став доступний сервіс замовлення Click & Collect "- зазначив Марков.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або