All Retail
Опубліковано

Навіщо додаток "Smap для бізнесу" салону краси

Соціальні мережі — потужне джерело клієнтів для бʼюті-сфери. І коли зʼявляються нові, не потрібно їх ігнорувати. Сьогодні поговоримо про мобільний додаток "Smap для бізнесу". Чим він корисний власнику салону краси, ми запитали у творців проекту.

Що таке Smap для бізнесу

На сьогоднішній день програму Smap встановили більше 5000 користувачів. Всі вони моніторять знижки на різні товари і послуги, в тому числі, з бʼюті-сфери. Перед ними карта міста (поки це Київ і Харків), де відзначені заклади, що пропонують знижки.

Щоб потрапити на цю карту, підприємцю потрібно завантажити додаток з Google Play або App Store, зареєструвати в ньому свій бізнес і створити промоакцію з бонусом або знижкою. Її побачать всі користувачі програми, і відгукнуться багато. Повірте. А ось ще 5 причин використовувати "Smap для бізнесу", хоча насправді їх набагато більше.

Залучення нових клієнтів

Ті, хто не знав про вас, будуть готові відвідати салон, якщо їх зацікавить знижкова пропозиція. Рекомендуємо ретельно продумати акцію або бонус.

Ефект сарафанного радіо

Через додаток ви побачите, хто і коли скористався знижкою. І отримаєте відгуки задоволених клієнтів, які допоможуть в залученні нових людей.

Підвищити середній чек

Пропонуйте знижку на масаж рук при проведенні масажу спини, даруйте знижку на перманент губ за послугу мікроблейдінгу. Так ви підвищите середній чек, оскільки клієнт захоче більше бʼюті-процедур.

Економія на рекламі в Instagram

Тепер клієнти закладу бачать акції і новини прямо в додатку. Це дозволить заощадити на рекламі в Instagram. У Smap є можливість заохотити людину за пост або креативну Сторіс із закладу. Така нативна реклама з щирою рекомендацією працює краще будь-якого посту.

Це безкоштовно!

Той випадок, коли реклама безкоштовна, але робоча. Вам нічого не варто додати інформацію про знижки в мобільному додатку. Це безкоштовно як для підприємців, так і для клієнтів майбутнього салону.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або