All Retail
Опубліковано

Кабмін завтра розгляне питання обмеження на продаж товарів під час локдауна

Теги:
карантин

Завтра, 5 січня, відбудеться позачергове засідання Кабінету міністрів України. Чиновники будуть розглядати питання обмеження продажу ряду груп товарів з 8 по 24 січня, у звʼязку з введенням жорстких карантинних обмежень.

Про це УНН повідомило інформоване джерело в Кабміні.

"Напевно, буде ще офіційний анонс, але можу сказати, що завтра в обід відбудеться засідання уряду. І, очевидно, цю тему (обмеження продажу певних товарів — ред.) премʼєр прокоментує. Вже були розмови щодо цих обмежень.

Більше сказати не можу, крім того, що завтра буде засідання Кабміну і думаю, що на цю тему, перед восьмим числом (днем початку локдауна — ред.), премʼєр обовʼязково кілька слів скаже", — відзначило джерело на тлі заяви американської торгової палати в Україна, яка закликала уряд переглянути умови січневого локдауна.

Додамо, що в заяві наголошується, що згідно з рішенням Кабінету міністрів України, з 8 січня 2021 року до 25 січня 2021 року «на всій території України забороняється торгівля будь-якими товарами, крім продуктів харчування, лікарських засобів та виробів медичного призначення, засобів гігієни та звʼязку, а також кормів, ветеринарних препаратів, насіння, засобів захисту рослин. Будь-які інші товари можна буде замовити тільки з адресною доставкою».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або