All Retail
Опубліковано

Юлія Бадрітдінова, McDonaldʼs Ukraine: Відкривати нову точку тепер означає — відкривати омніканальний ресторан

Теги:
McDonald's
Фото:
All Retail

McDonaldʼs планує відкривати омніканальні ресторани в 2021 р

Генеральний директор однієї з найбільших в Україні мереж ресторанів McDonaldʼs Юлія Бадрітдінова розповіла НВ Бізнес про те, як змінюється підхід до ресторанного ринку, і як 2021-й змусить компанії перевірити свою систему на витривалість:

«Ми продовжуємо відкривати нові ресторани і модернізувати діючі заклади за принципом «досвіду майбутнього». У минулому році відкрили пʼять нових ресторанів і продовжимо нарощувати присутність мережі в Україні в 2021 році. Причому відкривати новий ресторан тепер означає відкривати омніканальний ресторан. Канали замовлення змінилися і ми реагуємо на ці зміни — кожен новий ресторан як майданчик, де можна ефективно налаштувати всі канали продажів: для автомобілістів — McDrive, для пішоходів — експрес-вікна, окреме місце для курʼєрів доставки всередині ресторанів.

Інша постійний напрямок інвестицій — вкладення в команду, розвиток її талантів. Одночасно будемо інвестувати в посилені заходи безпеки і гігієни в ресторанах і впровадження інновацій, які спрощують рутинну роботу для наших співробітників.

Під час весняного локдауна зали ресторанів і частина закладів були закриті, інша частина — сфокусувалася на McDelivery і McDrive. Через роботу в обмеженому режимі в простоях і відпустках виявилися майже 60% працівників. Але ніхто не був звільнений або скорочений через карантин. За цей час компанія виплатила понад 50 млн грн за простій і відпустки тим співробітникам, які були змушені не працювати. Ми швидко відновили роботу залів, як тільки це стало можливим, завдяки тому, що зберегли робочі місця для наших людей, які мали всі необхідні знання і навички "- зазначила топ-менеджер.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або