Мережа КОЛО нагодує відвідувачів ресторанною їжею
В колаборації з відомим столичним ресторатором Дмитром Борисовим мережа запускає проєкт «Борисова їжа КОЛО тебе».
З 8 лютого в магазинах КОЛО можна буде придбати шаурму й пончики із «БПШ», мелти із «Канапка-бара», сирники із «Барсука», роли від Philadelphia й том-ям від Oxota na Ovets.
Новиною про таку співпрацю з рітейл-мережею КОЛО на своїй сторінці у Facebook поділився Дмитро Борисов.
«Магазин КОЛО розвиває дуже зручний формат. Ми вже 10 років працюємо над розвитком гастрономічної культури в Україні. Разом ми хочемо трансформувати ваше уявлення про те, якою може бути готова їжа, куплена в магазині. У магазинах «Коло» ми створюємо нові фуд-зони, в яких буде найпопулярніша їжа практично від усіх наших брендів. Страви з найкращих продуктів, які ви так любите в наших ресторанах, ми навчилися шоково заморожувати так, щоб вони не втрачали якості», – зазначив в дописі ресторатор Борисов.
Покупці зможуть обрати страви серед п'ятдесяти позицій. Шаурма, бургери, пінца, мелти, котлетки, том-ям, шашлики й навіть тірамісу.
Відвідувачі КОЛО, які захочуть скуштувати їжу від Борисова також матимуть можливість:
- знайти охолоджені страви, тут же на місці розігріти їх і з задоволенням з'їсти;
- взяти з собою і скуштувати вдома, на навчанні або на роботі;
- набрати з морозильника всього, закинути у свій холодильник і на місяць вирішити питання «Що у нас на обід / вечерю».
Завтра з самого ранку проєкт стартує в Києві по вулиці Спаській, 5. Пізніше фудсервіс стане доступними в магазині БЦ «Парус» (вул. Мечникова, 2), на Позняках (Драгоманова, 2-А). І потім такі фуд-зони планують масштабувати й на інші магазини мережі КОЛО.