All Retail
Опубліковано

Україна і ЄС оновлять Угода про асоціацію в частині про торгівлю товарами вже в 2021 році

Теги:
Євросоюз
Фото:
industryeurope.com

У поточному році відбудеться оновлення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом щодо лібералізації торговельних відносин.

Про це заявив віце-президент Європейської комісії Валдіс Домбровскіс на прес-конференції в Брюсселі в середу, передає кореспондентУНН.

"Ми з нетерпінням чекаємо перегляд лібералізації торговельних відносин, як це передбачено ст. 29 нашої Угоди про асоціацію, яка повинна відбутися вже в цьому році. Це буде дуже важливим кроком для того, щоб підсилювати доступ до наших ринків і це ще раз підтверджує той динамічний характер реалізації Угоди, якого ми дотримуємося ", — заявив Домбровскіс.

Премʼєр-міністр України має повну підтримку ЄК для реалізації цієї програми по впровадженню Угоди, зазначив віце-президент Європейської комісії.

За інформацією КМУ, Премʼєр Денис Шмигаль вже сьогодні почав консультації з подальшої лібералізації торгівлі між Україною та Європейським Союзом.

1 вересня 2017 року після тривалого процесу ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС набула чинності в повному обсязі.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або