All Retail
Опубліковано

Сервіс Zakaz.ua запускає реферальну програму з мережами МегаМаркет та ВОСТОРГ

Теги:
Zakaz.ua
сервіс доставки
Фото:
All Retail

Новий функціонал платформи та мобільного додатку Zakaz.ua дозволяє учасникам програми залучати своїх друзів та отримувати знижку 69 грн на доставку продуктів.

Наразі пропозиція діє за умови придбання товарів у супермаркеті МегаМаркет у Києві та супермаркеті ВОСТОРГ у Харкові.

Для участі у реферальній програмі клієнтові потрібно зайти на сайт megamarket.zakaz.ua чи vostorg.zakaz.ua. У розділі «Знижка на доставку» в особистому кабінеті з’явиться реферальний промокод, який можна скопіювати та поділитися з друзями, наприклад, через популярні месенджери. Після цього новий учасник програми має можливість замовити продукти та отримати безплатну доставку з цієї ж мережі магазинів. У кабінеті клієнта знижки на доставку з’являться після оформлення першого замовлення його друзями.  

 Аби програма спрацювала, мінімальна вартість замовлення для нових учасників реферальної програми має складати не менше 1 000 грн.

 «Вперше про запуск реферальної програми ми задумались минулого року і вже на старті 2021-го раді повідомити клієнтам про чудову можливість замовляти продукти онлайн разом з друзями та отримувати безкоштовну доставку», – розповідає Євген Нетреба, комерційний директор сервісу Zakaz.ua

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або