All Retail
Опубліковано

Експорт агропродукції KSG Agro виріс на 46%

Теги:
агропродукція
Фото:
Zn.ua

Агрохолдинг KSG Agro за підсумками 2020 р експортував майже 7,8 тис. т сільгосппродукції, що на 46% перевищує показник роком раніше (5,3 тис.т).

Про це повідомила прес-служба компанії.

Як наголошується, основними покупцями стали країни Африки і Азії.

"В минулому році агрохолдинг поставив 3 тис. т пшеничного борошна і 172 т цукру в Лівію, 600 т ячменю в Оман і 4 тис. т кукурудзи в Малайзію. Товари були доставлені на умовах CFR, CIF Incoterms, в контейнерах", — відзначають в компанії.

При цьому обсяг експорту борошна збільшився в 2020 р, в порівнянні з 2019 року в 3,6 рази — з 800 до 3 тис. т. Постачання здійснювалися до Лівії.

Основними покупцями продукції холдингу стали наступні компанії: Alfaras Food Industries і Bab Afriqiya (обидві — Місурата, Лівія), Alwessam (Тріполі, Лівія); Omani National Livestock Development, Dhofar Cattle Feed (обидві — Салала, Оман) і Hassad food (Доха, Катар).

"За підсумками минулого року ми розширили свою присутність на експортних африканських і азіатських ринках. В умовах кризи особливо гостро стоїть питання диверсифікації поставок і розширення асортименту продукції, що поставляється. Саме тому ми збільшили кількість експортних позицій і уклали контракти з перспективними компаніями-покупцями", — коментує голова ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

Він наголосив на важливості того, що експорт компанії зростає за рахунок продукції з високою доданою вартістю.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або