All Retail
Опубліковано

Мінекономіки передасть ФДМ три спиртзаводи концерну «Укрспирт» для приватизації

Теги:
Укрспирт
Фото:
Економічна правда

Фонд державного майна (ФДМ) України прийняв рішення про передачу для приватизації трьох спиртзаводів держконцерну «Укрспирт», повідомило Мінекономіки про хід приватизації на своєму сайті.

«ФДМ прийняв рішення про приватизацію ще трьох державних підприємств-учасників концерну «Укрспирт». Зараз йде процес передачі функцій з управління підприємствами від Мінекономіки до ФДМ України таких підприємств: «Барський спиртовий комбінат», «Ганнопільський спиртовий завод», «Уладівський спиртовий завод», — уточнили в міністерстві.

За даними Мінекономіки, в ФДМ вже передані для приватизації Бучацький мальтозний завод (Тернопільська обл.), Гайсинський спиртзавод, Тростянецький спиртзавод і Вінницький лікеро-горілчаний завод (всі три — Вінницька обл.).

Відомство також запропонувало включити інші 27 держпідприємств концерну «Укрспирт» до переліку обʼєктів приватизації в 2021 році обʼєктів. Мінекономіки уточнило, що передасть управління цими обʼєктами в ФДМ після прийняття ним відповідного рішення про приватизацію активів.

Як повідомляв раніше глава Фонду держмайна Дмитро Сенниченко, від приватизації спиртових заводів ДП «Укрспирт» і концерну «Укрспирт» очікується залучити близько 2 млрд грн.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або