All Retail
Опубліковано

McDonaldʼs має намір досягти гендерної рівності в керівництві до 2030 року

Теги:
McDonald's

Американська McDonaldʼs Corp., найбільша в світі мережа ресторанів швидкого обслуговування, анонсувала комплекс заходів, спрямованих на розширення різноманіття в компанії в найближчі пʼять років.

До кінця 2025 року McDonaldʼs має намір збільшити частку жінок на посадах старших директорів або вище до 45%, повідомляється в прес-релізі компанії. Це приблизно на 8 процентних пунктів перевищує показник 2020 року.

McDonaldʼs поставила перед собою мету досягти гендерної рівності на керівних посадах до кінця 2030 року.

Крім того, компанія розраховує довести частку керівників в США з недостатньо представлених груп до 35% до кінця 2025 року, що приблизно на 6% вище показника за 2020 рік.

Починаючи з 2021 року, виконавчі віце-президенти компанії отримуватимуть винагороду за досягнення цих «кількісних показників, повʼязаних з управлінням людським капіталом», наголошується в повідомленні.

Котирування акцій McDonaldʼs змінюються незначно в ході попередніх торгів у понеділок. Ринкова вартість компанії за останній рік скоротилася на 0,6%, в той час як фондовий індекс Dow Jones Industrial Average додав 8,6% за цей період.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або