All Retail
Опубліковано

«Епіцентр К» відкриває шоурум керамічної плитки на заводі в Київській області

Теги:
Епіцентр

Група компаній "Епіцентр К" відкриває шоурум керамічної плитки на території заводу Epicentr Ceramic Corporation в смт Калинівка Київської області.

Створений в 2003 році і відкрив перший гіпермаркет в Києві в грудні того ж року. Сьогодні представлений більш ніж 60 торговими центрами в Україні. Статутний капітал ТОВ "Епіцентр К" становить 158,6 млн грн.

«Для демонстрації продукції, асортиментом більше 300 позицій, ми відкриваємо новий просторий шоурум. Тут на площі 1,4 тис. кв. м представлений весь наш асортимент. Така візуалізація повинна бути наочною і зручною для b2b-замовників», — повідомила агентству «Інтерфакс-Україна» заступник директора Epicentr Ceramic Corporation Євгена Сміян.

На першому поверсі шоурума розташовані зони експозицій за типами керамічної плитки, на другому — колекції в готових інтерʼєрних рішеннях.

За даними компанії, в 2021 році планується випустити 12 млн кв. м керамічної плитки. При цьому потужності заводу в Калинівці становлять 6 млн кв. м/рік. Раніше в минулому році «Епіцентр К» заявляв про плани наростити потужності до 15 млн кв. м/рік протягом двох років.

Частка експорту керамплити «Епіцентр К» у 2020 році склала 29%, продукція експортується в 24 країни, відзначають в компанії.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або