All Retail
Опубліковано

«Укрпошта» стала логістичним партнером OLX.UA

Теги:
укрпошта

"Укрпошта" з 1 березня 2021 року почала тісну співпрацю з одним з найбільших онлайн-майданчиків України — компанією OLX.

Як наголошується в повідомленні «Укрпошти» в понеділок, всі відправлення з OLX будуть доставлятися в рамках послуги «Укрпошта Експрес» в термін до двох днів в межах обласного центру, області та між обласними центрами і від трьох днів в межах України.

З 1 квітня поточного року вартість доставки для відправлень вагою до 30 кг буде фіксована, незалежно від розташування покупця або продавця.

«Організація зручної і швидкої екосистеми онлайн-покупок має стати пріоритетом для кожного бізнесу. Тільки за минулий рік кількість онлайн-замовлень з послугою «OLX Доставка» зросла на 90%, до 300 тис. уна місяць. Це підтверджує, що українці готові оплачувати онлайн, а доставка буде найбільш передбачуваним і безпечним методом укладання угод", — цитується в повідомленні «Укрпошти» генеральний директор «OLX Україна і Центральна Азія» Катерина Онищенко.

Як повідомлялося, в 2018 році «Укрпошта» розпочала співпрацю з інтернет-супермаркетом Rozetka і інтернет-магазином F.ua.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або