All Retail
Опубліковано

Danone знову змінює керуючу структуру

Теги:
Danone
Фото:
agroportal.ua

Рада директорів Danone прийняла рішення про поділ посад голови ради директорів і генерального директора в найближчому майбутньому.

Як говориться в повідомленні компанії, нинішній гендиректор Еммануель Фабер піде з поста генерального директора, щоб зосередитися на своїй ролі голови ради директорів. При цьому запущений процес пошуку генерального директора.

Рішення набере чинності після призначення нового генерального директора, після чого Фабер зосередиться на своїй ролі голови ради директорів.

Як заявили в компанії, Фабер відповідатиме за реалізацію плану Local First, який спрямований на реструктуризацію управлінських структур в кожній країні і забезпечення зростання прибутку.

Коментуючи оголошення, Еммануель Фабер сказав: «Я радий, що ми прийняли таке рішення, яке дозволить нам продовжити розвиток компанії. План Local First являє собою новий крок до переосмислення місії Danone. Я хочу подякувати всім акціонерам, моїм колегам по правлінню, нашим співробітникам , які внесли свій внесок у прийняття цих рішень. Я переконаний, що модернізація зробить нас набагато сильніше».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або