All Retail
Опубліковано

Нові концепти та сервіси: «Нова Лінія» в Запоріжжі реформатована в ТЦ «Епіцентр»

Теги:
Епіцентр
експансія
Фото:
All Retail

Компанія «Епіцентр К» провела оновлення гіпермаркету «Нова Лінія» в Запоріжжі. На його місці тепер працюватиме повноцінний торговельний центр з новими форматами магазинів, розширеним асортиментом товарів та додатковими сервісами для покупців.

Цей торговий об’єкт, що розташований на Нікопольському шосе, 1-Е в Запоріжжі, розпочав роботу під брендом «Нова Лінія» ще у 2008 році. Тепер же, в рамках проєкту ребрендингу та реформату мережі, він відкриє двері для відвідувачів під вивіскою «Епіцентр». Реформат гіпермаркету в торговельний центр відбувався з жовтня минулого року, а запуск в роботу оновленого ТЦ заплановано вже на 20 березня. Він стане вже третім торговим об’єктом мережі «Епіцентр» в Запоріжжі.

«Реформатування будівельної мережі «Нова Лінія» в торговельні центри «Епіцентр» відбувається з метою розширення асортименту товарів та впровадження інноваційних торговельних концептів формату shop in shop. Ці рішення дозволяють нам зробити покупки в мережі більш зручними та комфортними для наших клієнтів. Цьогоріч ми продовжимо процес реформатування «Нових Ліній», оновлення та розширення чинних ТЦ «Епіцентр», а також відкриття нових торгових об’єктів в різних регіонах України», - говорить заступник генерального директора, директор з роздрібної торгівлі ТОВ «Епіцентр К» Володимир Гончаров.

За його словами, в реформатованому ТЦ в Запоріжжі працюватиме понад 270 співробітників. Компанія надасть їм офіційне працевлаштування, комфортні умови праці та високий рівень заробітних плат. При цьому міський бюджет щорічно отримуватиме мільйони гривень податкових надходжень, які можуть бути направлені на соціальні та інфраструктурні проєкти Запоріжжя. За підрахунками менеджменту ТЦ, тільки у 2021 році до місцевого бюджету буде перераховано понад 10,2 млн грн.

Під час реформату компанія вдосконалила внутрішню навігацію та оптимізувала використання наявного простору. Шляхом цього рітейлеру вдалося без добудови окремих приміщень збільшити загальний об’єм торговельних площ майже на 10% - до 16 250 кв. м. Загальна площа ТЦ залишилася незмінною - 19 630 кв. м.  

При цьому суттєво змінилося наповнення торговельного центру, в якому тепер розмістилися найновіші рітейл-концепти компанії. Зокрема, тут працюватиме ціла низка об’єктів формату shop in shop. В тому числі Центр Меблів (1120 кв. м) та Галерея Деко (1276 кв. м), спортивний бренд Intersport (500 кв. м), зоотовари Lapki (325 кв. м) та магазин техніки та електроніки ЦЕ ТЕ (560 кв. м). Останній матиме покращену навігацію, інформаційні медіаекрани, єдину сервісну зону та відділ кредитування, а також окремо відведені місця для замовлення товару з онлайн-вітрини.

Найбільшими відділами ТЦ стали «Покриття для підлоги» (2306 кв. м), «Сад та город» (2223 кв. м), «Вироби з дерева» (1460 кв. м), «Сантехніка» (1390 кв. м), «Будівельні матеріали» (1331 кв. м) та «Декор» (1193 кв. м).

Значну площу займає магазин нового для компанії формату FOOD Market (майже 1000 кв. м), де будуть представлені харчові продукти: фрукти та овочі, м’ясні та рибні вироби, крупи, готові страви категорії «to go», напої, алкоголь тощо. Працюватиме в ТЦ і ще один торговий формат, який з’явився в мережі у відповідь на наявний серед клієнтів запит на товари першої необхідності – «Аптека 100+».

В нових концепціях запрацюють магазин дитячих товарів та одягу E.PIC, shop in shop зоотоварів Lapki та новий для компанії формат All4rest, в якому зібрані товари для відпочинку та дачі: садові меблі та павільйони, матраци та подушки для шезлонгів, меблі для кемпінгу, туристичні намети тощо. В ТЦ також розмістяться декілька невеликих вузькопрофільних магазинів, орієнтованих на задоволення конкретних потреб споживача. Зокрема, формат «Дім води» запропонує покупцям комплексне розв'язання проблем з питною водою. Флора центр «Букет» надасть широкий вибір квітів та букетних композицій. А магазин Military забезпечить клієнтів торговельного центру широким асортиментом товарів для мисливства та рибальства.

Загальний асортимент ТЦ становитиме майже 124 000 артикулів, але крім оновлених відділів тут працюватиме і сучасний Центр видачі замовлень інтернет-магазину з автоматизацією процесів і адресною системою зберігання. Він наближатиме місцевих споживачів до майже 1,5-мільйонного асортименту товарів з різних категорій на сайті epicentrk.ua, що вже став одним з лідерів української онлайн-торгівлі.

Серед додаткових сервісів для клієнтів у ТЦ представлені пересадка рослин, тонування фарб, оверлок, доставлення, виготовлення ключів, а також послуги форматно-розкрійної дільниці. Для зручності автомобілістів поруч з ТЦ облаштована стоянка на 385 машиномісць.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або