All Retail
Опубліковано

Nestle в оновленій «Мівіні» замінить пальмовий стеарин соняшниковою олією

Теги:
Nestle
Мівіна
Фото:
All Retail

Швейцарська Nestle SA, один з найбільших у світі виробників харчових продуктів, буде на етапі виробництва додавати українську соняшникову олію в вермішель швидкого приготування «Мівіна» замість пакетика з олією, повідомляється в пресрелізі компанії у вівторок.

«Рішення про зміну рецептури відповідає меті Nestlе — поліпшити якість життя і сприяти здоровому майбутньому, і є результатом еволюції бренду, що дозволило нам створити продукт з меншим вмістом жирів. Зміна рецептури, екологічні ініціативи дозволять нам вкотре по-справжньому трансформувати ринок і запропонувати нашим споживачам смачний продукт», — підкреслила директор кулінарії Nestlе в Україні та Молдові Оксана Аржаєва.

Компанія уточнила, що перевагою рецептури із застосуванням соняшникової олії для українських споживачів стане більш насичений смак готового продукту, а також зменшення на 80% кількості насичених жирів і зниження загального рівня жирності продукту на 20%.

За даними Nestle, відмова бренду «Мівіна» від пакетиків з олією спростить для споживачів приготування продукту. Також це дозволить компанії реалізувати до 2025 року план переходу на придатну для повторного використання або перероблення упакування, а також скоротити використання пластику на 24,5 тонни на рік.

Компанія уточнила, що у виробництві оновленої «Мівіни» буде використовувати спеціальні сорти пшениці, спеції і соняшникову олію українського виробництва.

Nestle нагадала, що бренд «Мівіна» заснував категорію вермішелі швидкого приготування в Україні 25 років тому, і тепер першим запустив оновлювався продуктового сегмента.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або