All Retail
Опубліковано

IKEA, JYSK і Епіцентр. Як відбувається повернення товарів в карантин

Теги:
DIY
карантин
Фото:
golos.ua

Данський бренд товарів для дому JYSK, шведський рітейлер IKEA і українська мережа гіпермаркетів Епіцентр оновили положення щодо приймання товарів під час карантину.

На сайті IKEA зазначено, що магазин тимчасово закритий, всі товари можна отримати в пунктах видачі. А повернення товарів зараз не відбувається.

"На жаль, ми не зможемо оформляти повернення товарів під час карантину, але не хвилюйтеся, ви зможете зробити повернення після його завершення", — йдеться в повідомленні.

В JYSK сказали кореспонденту LIGA.net, що приймають товар на повернення під час карантину.

"Підійдіть, будь ласка, до точки видачі магазину в робочі години з чеком, паспортом, банківською карткою і товаром. Наші колеги із задоволенням допоможуть вам повернути гроші", — відзначили в колл-центрі.

В Епіцентрі LIGA.net розповіли, що якщо товар придбаний в інтернеті — то є можливість повернути його через центр видачі в магазині.

«Якщо товар куплено безпосередньо в магазині, то інформацію про повернення потрібно уточнювати в кожному магазині. Номери телефонів є на сайті Епіцентру в розділі «Контакти», — повідомив оператор гарячої лінії.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або