All Retail
Опубліковано

ТРЦ Respublika добудують до кінця року

Теги:
новини ТРЦ
Фото:
nashkiev.ua

Глава наглядової ради інвестиційного фонду "Каскад-Інвест" Анатолій Шахновський підтвердив, що фонд інвестує в будівництво торгово-розважального центру Respublika Park.

За його словами, обʼєкт повинні добудувати і здати в експлуатацію вже до кінця цього року, повідомив в коментарі РБК-Україна.

"Ми придбали всі права і вже активно інвестуємо в добудову ТРЦ. Вважаємо, що цей проект буде успішним, в тому числі, за рахунок нової концепції. Це буде найбільший торговий центр в Україні, площею 300 тисяч квадратних метрів, де розмістяться близько 500 магазинів, парк розваг із застосуванням останніх технологій, близько 50 ресторанів, кінотеатри ", — сказав Шахновський.

Він також уточнив, що ТРЦ планують відкрити до кінця 2021 року.

"Якщо не буде форс-мажорів, повʼязаних з пандемією, обʼєкт буде введений в експлуатацію в травні цього року, і відкритий для відвідувачів в 4 кварталі цього року. Як я вже сказав, з новою концепцією, а також з ребрендингом на Respublika Park", — додав він.

Анатолій Шахновський був призначений операційним директором проекту Respublika Park.

Respublika Park — один з найбільших ТРЦ Києва, будівництво якого почалося в 2012 році і було призупинено в 2015 році. Власником інвестиційного фонду "Каскад-Інвест" є Віталій Хомутиннік.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або