All Retail
Опубліковано

Amazon відкриє магазини-дискаунтери електроніки і товарів для дому

Теги:
AR ексклюзив
Amazon
Фото:
itc.ua

Найбільший в світі інтернет-магазин Amazon активно вивчає можливість відкриття фізичних дискаунтерів, пропонуючи покупцям такі товари, як електроніка, побутова техніка, іграшки та товари для дому зі значними знижками.

Розглядаються як постійні магазини з такими товарами, так і тимчасові торгові точки в великих торгових центрах або на парковках.

Найбільший онлайн-рітейлер в світі. Заснований в 1995 році Джефом Безосом

Така ідея обговорювалася ще до пандемії, і зараз рітейлер знову обмірковує такий крок. Передбачається, що відкриття дискаунтерів може стати особливо актуальним на тлі зростаючого інтересу покупців до пошуку більш вигідних пропозицій, включаючи всілякі знижки.

Компанія офіційно не оголосила про плани відкриття магазину нового типу. Тим не менше, кілька інсайдерів, яких цитує Bloomberg, повідомили, що нові дискаунтери продаватимуть продукти, які не були продані і залишаються на складах Amazon. Таким чином, непродані товари на складі не доведеться знищувати, а для Amazon це стане вигідним виходом, який дозволить розчистити склади і одночасно запропонувати покупцям вигідні варіанти.

Для Amazon відкриття магазину нового типу стане ще одним способом розширити портфель фізичних торгових точок. Компанія активно розвиває мережу магазинів, в яку входять Amazon Go, Amazon Fresh, Amazon Go Grocery, Amazon Pop-Up, Amazon Books і Amazon 4-star. В даний час працюють 96 фізичних магазинів під брендом Amazon.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або