All Retail
Опубліковано

Twitter обговорювала купівлю Clubhouse за $ 4 млрд — ЗМІ

Теги:
Twitter
соціальні мережі
Фото:
Економічна правда

Американська компанія Twitter Inc., якій належить однойменна мережа мікроблогів, в останні місяці вела переговори про покупку соцмережі Clubhouse, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела.

За інформацією агентства, вартість Clubhouse, яка дозволяє користувачам спілкуватися в режимі реального часу в віртуальних кімнатах, в рамках угоди могла бути оцінена в $ 4 млрд.

Переговори були припинені, при цьому причина цього невідома.

У Twitter відмовилися коментувати дану інформацію, в той час як представник Clubhouse не відповів на запит коментаря для Bloomberg.

Раніше на цьому тижні агентство повідомило, що Clubhouse веде переговори з інвесторами про залучення фінансування, а вартість соцмережі в рамках інвестраунда може бути оцінена приблизно в $ 4 млрд.

Clubhouse, створена лише рік тому, вже встигла привернути увагу великих компаній. Деякі популярні соцмережі, включаючи Twitter і Facebook Inc., почали розробляти аналогічні програми. LinkedIn і Slack Technologies Inc., що належать Microsoft Corp., також працюють над впровадженням подібних функцій.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або