All Retail
Опубліковано

Amazon забезпечив приріст числа робочих місць у великих американських компаніях в 2020 році

Теги:
Amazon

Великі американські компанії в 2020 році зафіксували чистий приріст кількості робочих місць, однак тільки завдяки значному збільшенню штату онлайн-рітейлера Amazon.com Inc., повідомляє The Wall Street Journal.

Найбільший e-commerce рітейлер в світі. Заснований в 1995 році Джефом Безосом

Число робочих в 286 компаніях, які входять в розрахунок індексу S & P 500 і подали річні звіти в період з 1 липня по 31 березня, зросло приблизно на 370 тис. Ці дані стосуються глобальних штатів, оскільки багато компаній не розкривають даних по числу робочих місць в США .

Однак чистий приріст робочих місць в минулому році був би неможливим без Amazon, яка збільшила свій глобальний штат на 500 тис. робочих місць, понад 400 тис. з яких — в США. При цьому компанія створила стільки ж робочих місць, скільки 136 інших проаналізованих WSJ компаній разом узяті.

"Найнявши таку кількість людей, ми не тільки змогли постачати необхідні товари клієнтам в складний період, але і надали можливості тим, хто втратив роботу або чиї робочі години були скорочені через COVID-19", — сказала старший віце-президент Amazon з кадрових ресурсів Бет Галетті.

Компанії не завжди пояснюють причини зміни кількості робочих місць. PepsiCo Inc. в 2020 році збільшила штат на 9% в основному завдяки покупці активів, включаючи SodaStream International Ltd. Приблизно 1,3 тис. З 19 тис. нових робочих місць в Costco Wholesale Corp. доводиться на придбаний в минулому році підрозділ Costco Logistics, сказав головний фінансовий директор компанії Річард Галант.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або