All Retail
Опубліковано

У столичному ТРЦ Respublika Park відкриється найбільший в мережі супермаркет Сільпо

Теги:
Сільпо
Фото:
nashkiev.ua

Його загальна площа складе близько 10 000 кв. м, що більше нинішнього флагмана — в київському ТРЦ Blockbuster Mall. Супермаркет традиційно буде оформлений в унікальному дизайнерському концепті.

Про це RAU повідомила компанія Colliers Україна — ексклюзивний брокер ТРЦ Respublika Park. Крім нового флагманського Сільпо, вже підписані договори оренди з рядом інших операторів.

Так, fashion-галерея в торгово-розважальному центрі буде представлена ​​MD-Fashion Group, яка відкриє магазини Under Armour (335,4 кв. м), STEM (300 кв. м), Walker (263 кв. м), Tommy Hilfiger (200 кв. м), Diesel (180 кв. м), Calvin Klein (157 кв. м), Mexx (142 кв. м), Gant (136 кв. м), Etam (110 кв. м).

Вже підписано договір оренди з відомим оператором спортивного одягу і взуття — New Balance (194 кв. м). Серед італійських брендів жіночої білизни та аксесуарів в Respublika Park будуть представлені Falconeri, Tezenis, Calzedonia, Intimissimi з сукупною площею магазинів 368 кв. м. А також український бренд Brabrabra площею 43 кв. м.

У галереї дитячих товарів відкриється магазин всього необхідного для навчання, творчості і подарунків — Librarium площею 675 кв. м і магазин дитячого одягу для екстремальних погодних умов Reima площею 105 кв. м.

У ТРЦ також буде представлений зоомаркет Master Zoo площею 195 кв. м і один з найпопулярніших в Україні операторів beauty-сегмента Yves Rocher (27,7 кв. м).

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або