All Retail
Опубліковано

Мережа «Фреш» оновила перший супермаркет у Херсоні

Теги:
«Фреш»
Фото:
All Retail

У Херсоні після масштабної реконструкції відкрився супермаркет «Фреш». Магазин, що розташований на вул.Кулика, 114 ж, запрацював в оновленому форматі із сучасним дизайном та інтер’єром, новим технологічним обладнанням та власною піцерією.

Саме із цього супермаркету у 2021 році мережа «Фреш» розпочала етап змін та перетворень, які згодом відбудуться і в інших магазинах. Акцент у новому форматі зроблений на якості обслуговування, ергономічності інтер’єру та широкому виборі свіжих продуктів.

«В оновленому «Фреші» ми втілили сучасні уявлення про те, яким повинен бути справжній супермаркет, розповідає генеральний директор групи компаній «Євротек» Михайло Весельський. - Сучасному покупцеві важливий комфорт, хороше освітлення, зручні вітрини, зрозуміла навігація, якісне обслуговування та, звісно ж, красивий дизайн. Впевнений, нам вдалося цього досягти, і наші відвідувачі отримуватимуть справжнє задоволення від покупок.

Супермаркети «Фреш» належать групі компаній «Євротек». Станом на сьогодні мережа налічує 9 магазинів: 6 – у Херсоні, 1 – у Скадовську, 1 – у Новій Каховці та 1 – у Рівному.

До кінця 2021 року компанія «Євротек» має на меті оновити у такому ж форматі ще декілька херсонських «Фрешів». А у подальших планах – продовжити реконструкцію інших супермаркетів мережі у новій концепції. 

Ми також вдячні нашим клієнтам, які залишають відгуки про роботу мережі на просторах інтернету чи під час живого спілкування у магазинах. Ми радо прислухаємося до порад і дуже цінуємо думку кожного. Це тримає нас в тонусі та дуже мотивує!».

У супермаркеті значну увагу зосереджено саме на свіжій продукції: категорія «fresh» збільшилася майже у два рази, суттєво зріс вибір свіжого м’яса, риби, овочів та фруктів. В оновленому «Фреші» покупці також можуть сповна насолодитися усілякими делікатесами, наприклад придбати справжні іспанський хамон чи італійське прошуто, а також сири відомих світових виробників. А у його винотеці відтепер можна знайти кращі вина з різних країн як середнього, так і преміального цінового сегментів.

Вже традиційно смачними залишилися випічка із власної пекарні, а також готові страви, гарніри та салати із кулінарії. Тут кожен зможе підібрати щось на свій смак, бо асортимент справді вражає! Загальна торговельна площа магазину – 1600 кв.м.

Особливою новинкою «Фрешу» на Кулика, 114ж стала власна піцерія, де щодня випікатимуть гарячу та ароматну піцу на замовлення. Тісто та соус для неї виготовляють за власним рецептом, а за відмінний смак відповідають талановиті піцейоли.

Ще однією новинкою стали 5 кас самообслуговування з інтуїтивним меню та голосовими підказками. Це дозволить суттєво зменшити черги та зробити покупки ще комфортнішими. Покупців також обслуговує 8 звичайних та 1 «експрес»-каса.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або