All Retail
Опубліковано

Сільпо відкрило 7 магазинів за тиждень на місці колишніх супермаркетів Фуршет

Теги:
Сільпо
Фуршет
експансія
Фото:
RAU

З 9 по 16 квітня 2021 року в Києві і ще пʼяти містах після косметичного ремонту відкриті перші Сільпо на місці колишніх маркетів Фуршет.

Про це RAU повідомила прес-служба мережі.

«Ми інтенсивно працюємо, щоб гості якомога швидше отримали доступ до відбірних продуктів і якісного сервісу Сільпо. Протягом квітня планується відкриття ще більш десяти супермаркетів. Тому до свят гості в різних куточках країни зможуть комфортно вибирати для себе найкраще від топових українських виробників та власного імпорту Сільпо», — розповіли в компанії.

Першим реформатом на місці Фуршет став супермаркет Сільпо в Києві на вулиці Антоновича, 165. Площа торгового залу магазину складає 1200 кв. м. У торговій точці з 8:00 до 23:00 щодня працюватимуть чотири класичних каси, пʼять самокас і дві каси тютюнової лавки.

Серед іншого, в магазині є відділ фірмової кулінарії Сільпо і відділ з добірним алкоголем з широким асортиментом власного імпорту.

Ще два магазини відкрилися в Коростишеві Житомирської області та Нетішині Хмельницької області.

Перший з них розташований на вулиці Київська, 66, в ТЦ Фуршет. Площа торгового залу — 1033 кв. м. Особливе місце в магазині займають кулінарія та великий мʼясний відділ, також є послуга замовлення мʼяса до шашлику.

Другий — в ТРЦ ОТС на вул. Лісова, 1 Б. У магазині є власна кулінарія Сільпо і гриль. Площа торгового залу обʼєкта становить 880 кв. м.

Також чотири магазини Сільпо на місці Фуршет відкрилися за наступними адресами:

Київ, Повітрофлотський проспект, 66 (площа — 1240 кв. м)

Хмельницький, вул. Камʼянецька, 122 (площа — 1447 кв. м) Малин, вул. Грушевського, 43 (площа — 720 кв. м)

Прилуки, вул. Київська, 138 (площа — 1588 кв. м) В найближчих планах компанії — впровадження послуги онлайн-замовлень у всіх нових магазинах.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або