All Retail
Опубліковано

Прибуток власників KFC і Pizza Hut перевершив очікування

Теги:
KFC
AR ексклюзив
Фото:
Malls.com

Хоча в багатьох країнах ресторанна діяльність припинена, американські підрозділи популярних ресторанних мереж повідомляють про зростання доходів.

Yum! Brands, власник таких відомих мереж ресторанів швидкого харчування, як KFC, Pizza Hut, Taco Bell і ряду інших, підвів фінансові підсумки першого кварталу 2021 року. Результати відносно високі і навіть перевершили очікування, озвучені раніше експертами з Уолл-стріт.

Виручка компанії досягла 1,49 мільярда доларів, показавши зростання на 18%, при прогнозі 1,45 мільярда доларів. Значне зростання в порівнянні з першим кварталом 2020 року пояснюється ще й тим, що це був період, коли пандемія надавала найбільш негативний вплив.

Повідомляється, що мережі KFC, Taco Bell і Pizza Hut показали значне зростання продажів в США в першому кварталі. Однак, що стосується торгових точок цих брендів в інших країнах, покупці не поспішають повертатися до колишніх рівнів покупок. При цьому за квартал компанія відкрила 435 нових ресторанів різних брендів по всьому світу.

Значна частка продажів припала на швидко зростаючий ринок замовлень в онлайн-ресторанах, який процвітав під час пандемії. У першому кварталі Yum! Brands зробила два значних придбання технологічних стартапів, чиї технології покликані спростити цифрову взаємодію з клієнтами.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або