All Retail
Опубліковано

Walmart зафіксував зниження продажів в країнах Центральної Америки

Теги:
Walmart

У вівторок підрозділ Walmart в Мексиці заявив, що його виручка за перший квартал трохи знизилася в порівнянні з минулим роком через слабші продажі в Центральній Америці, де економіка постраждала від заходів ізоляції.

Walmart de Mexico, відома на місцевому рівні як Walmex (WALMEX.MX), принесла дохід у розмірі 170,76 млрд песо (8,36 млрд доларів США) за період з січня по березень, що на 0,3% менше, ніж рік назад.

У той час як загальні продажі на основному ринку Мексики зросли на 0,5%, продажі в Центральній Америці, де знаходиться близько чверті магазинів роздрібної торгівлі підрозділи, впали на 2,7%.

"Центральна Америка, як і раніше, зіштовхується з непростими умовами", — йдеться в заяві Walmart de Mexico. Він повідомив про падіння продажів в одних і тих же магазинах в Коста-Ріці, Гватемалі і Сальвадорі, при цьому збільшилися тільки в Гондурасі та Нікарагуа.

В цілому компанія повідомила про чистий прибуток в розмірі 10,1 млрд песо (493,2 млн) за квартал, що на 0,7% більше, ніж роком раніше, і трохи краще, ніж оцінки аналітиків.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або