All Retail
Опубліковано

Amazon готується до найбільшого поглинання з 2017 року

Якщо угода відбудеться, це стане найбільшим придбанням Amazon з 2017 року, коли вона купила Whole Foods за 13,7 мільярда доларів.

Amazon зацікавлений в отриманні якомога більшої кількості контенту для свого стрімінгового сервісу Prime Video. Конкуренція на цьому ринку дуже висока, конкурентами виступають такі гіганти, як Netflix, Disney і Apple (остання зʼявилася на ринку нещодавно, але вже встигла привернути до себе велику увагу). На цьому тлі поглинання MGM Studios виглядає більш ніж логічним кроком.

Amazon близька до укладення угоди з MGM, повідомляє The Wall Street Journal. За словами видавця, вартість може бути оголошена дуже скоро. За даними джерел, сума операції може скласти 8,5-9 млрд доларів. Це буде найпомітніше поглинання Amazon з 2017 року, коли компанія придбала Whole Foods за 13,7 мільярда доларів.

У ЗМІ зазначається, що MGM вже кілька років шукає покупця. Власники студії — Anchorage Capital, Highland Capital Partners, Davidson, Kempner Capital Management, Solus Alternative Asset Management і Owl Creek Investments, які взяли під свій контроль компанію після завершення процедури банкрутства в 2010 році.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або