All Retail
Опубліковано

"Епіцентр К" відкриє в Миколаєві перший ТЦ в новому форматі

Теги:
Епіцентр
DIY
Фото:
Інтерфакс-Україна

ТОВ "Епіцентр К" (Київ) відкриє 5 червня торговий центр в новому форматі загальною площею 6,2 тис. кв. м на просп. Богоявленському, 191А в Миколаєві замість закритого на початку 2020 року ТЦ.

ТОВ "Епіцентр К" створено в 2003 році, відкрило свій перший гіпермаркет в Києві в грудні того ж року. Станом на червень 2021 року мережа нараховує 65 ТЦ "Епіцентр" і 10 гіпермаркетів "Нова лінія" в Україні.

Як повідомила прес-служба, колишній торговий центр по просп. Богоявленському 234в був закритий у звʼязку з завершенням терміну оренди, його співробітників перевели на роботу в інший ТЦ "Епіцентр" у цьому місті.

"Після закриття в 2020 році ми пообіцяли співробітникам і споживачам побудувати сучасний торговий центр нового формату. Компанія продовжує слідувати стратегії відкриття ТЦ в обласних і районних центрах, в найближчі роки ми продовжимо масштабування і оновлення торгової мережі у всіх регіонах України", — цитується в повідомленні заступник генерального директора, директор з роздрібної торгівлі "Епіцентр К" Володимир Гончаров.

За даними компанії, новий торговий центр буде сплачувати щорічно близько 18 млн грн податків.

Торгова площа одноповерхового ТЦ становить 5,1 тис. кв. м. Серед найбільших відділів — "Сад та город" (820 кв. м), "Вироби з дерева" (650 кв. м) і "Будівельні матеріали" (555 кв. м). Крім того, в ТЦ відкриються магазини Intersport, E.PIC, Food Market з власним виробництвом.

Інфраструктура також включає паркінг на 163 машиномісця і автоматизований Центр видачі замовлень з інтернет-магазину.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або