All Retail
Опубліковано

Держпродспоживслужба працює над відкриттям трьох нових ринків для української свинини

Теги:
свинарство
Фото:
Укрінформ

Державна служба з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів працює над відкриттям трьох нових ринків для українських експортерів свинини.

Про це повідомила голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька на сторінці в Facebook.

За її словами, фахівці відомства активно працюють над тим, щоб вітчизняна продукція галузі отримала доступ до ринків: Вʼєтнаму; Гонконгу; Сінгапуру.

«2021 рік повинен стати переломним для розвитку наших експортерів. Адже саме зараз у світовій економіці відкрилося «вікно можливостей», яким Україна обовʼязково повинна скористатися", — відзначила Владислава Магалецька.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або