All Retail
Опубліковано

JYSK відкриє свій найбільший магазин в Україні в ТРЦ Respublika

Теги:
новини ТРЦ
JYSK
Фото:
nashkiev.ua

Київський ТРЦ Respublika Park повідомляє про підписання нових договорів оренди з міжнародними та українськими компаніями роздрібної торгівлі.

Як повідомила компанія Colliers International (Україна) — ексклюзивний брокер торгово-розважального центру — Respublika Park вже отримав ключовий документ — сертифікат про введення в експлуатацію, завдяки чому проект своєчасно підтвердить право власності, орендарі можуть проводити ремонтні роботи в своїх локаціях, а відкриття відбудеться в заплановані терміни. Як результат, можна констатувати значну активізацію процесів укладення угод з оренди.

Юлія Щаслива, генеральний директор Respublika Park, повідомила: «У IV кварталі поточного року ми відкриваємо найамбітніший і інноваційний проект на ринку Києва і України. Безумовно, рітейлери високо оцінюють потенціал Respublika Park. Показник заповнюваності ТРЦ вже становить 63,3%».

Протягом травня і на початку червня завершено оформлення угод по відкриттю кінотеатра і ряду магазинів відомих брендів. Так, в пул якірних орендарів Respublika Park увійшов представник найбільшої мережі кінотеатрів в Україні — Multiplex, який займатиме площу 8420 кв. м.

Міжнародна мережа JYSK відкриє свій найбільший в країні магазин площею 1769 кв. м в галереї товарів для дому. Компанія DeltaSport представить в ТРЦ магазини Nike (397 кв. м) і All Stars (198 кв. м), а також магазин британського бренду косметики Body Shop (52 кв. м).

Представник найбільшої національної мережі мультибрендових магазинів спортивного одягу, взуття та аксесуарів провідних світових виробників — Megasport — відкриє магазин площею 537 кв. м. Fashion-галерею доповнять магазин турецького бренду джинсів і повсякденного одягу для чоловіків і жінок Colinʼs площею 616 кв. м, а також один з лідерів fast-fashion сегмента в Україні, виробник жіночого одягу — Gepur, з магазином площею 201 кв. м.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або