All Retail
Опубліковано

Google відкрив двері свого першого фізичного магазину

Теги:
Google
Фото:
Marketing Media Review

Google відкрив двері свого першого фізичного роздрібного магазину в Челсі, Нью-Йорк.

При проєктуванні простору в Челсі компанія хотіла, щоб він був теплим і привабливим, а також пропонував клієнтам нові способи взаємодії з його продуктами. Крім того, екологічність була ключовим аспектом, що призвело до того, що Google включив екологічно чисті матеріали в усі аспекти дизайну магазина.

Наприклад, кожен освітлювальний прилад в магазині є енергоефективним, облицювання стін зроблена з гікорі, і навіть килимове покриття виготовлене з перероблених матеріалів.

Google Store зараз є одним з менш ніж 215 торгових точок по всьому світу, які отримали платиновий рейтинг LEED — найвищий можливий сертифікат в рейтинговій системі екологічного дизайну.

До основних визначних памʼяток магазину відноситься стіна Nest Gallery Wall, на якій представлені 35 товарів Google для будинку у всій їх кольоровій гамі та з матеріалів.

По всьому магазину також розкидані коробки Discovery з прозорими світлодіодними екранами, інформують покупців про останні новинки Google.

Є кімнати, призначені для того, щоб клієнти могли випробувати пристрої Google в реальних умовах.

Клієнти можуть навіть погратися в розважальній кімнаті, оздобленій Stadia.

Покупці, яким потрібна допомога з пристроями Google, також зможуть звернутися до обслуговуючого персоналу в магазині, включаючи ремонт Pixel на місці.

Google Store також пропонуватиме регулярні заходи та семінари для своїх клієнтів.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або